52, Mäkelänkatu, Konepaja, Vallila, Keskinen suurpiiri, Helsinki, Helsingin seutukunta, Uusimaa, Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Manner-Suomi, 00510, Suomi

Finnish warriors – kamppailusali

Mäkelänkatu 52

Saapuminen:

  • Julkisilla kulkuvälineillä on helppo saapua melkein oven viereen. Mäkelänkatua kulkevat lukuisat bussit sekä raitiovaunut. Metropysäkki (Sörnäinen) ja Pasilan juna-asema sijaitsevat reilun kilometrin päässä.
  • Mikäli saavut autolla, parkkipaikkoja löytyy kadunvarresta. Parkkipaikat ovat maksullisia arkisin ja maksuttomia viikonloppuisin. Maksuttomia paikkoja löytyy Velodromin kentän vierestä noin 400 m päästä Mäkelänrinteen uimahallia vastapäätä tien toiselta puolelta.
  • Sisäänkäynti sijaitsee A-rapussa ravintola Musta härän vieressä.
  • Sisälle tiloihin pääset soittamalla summeria.

HUOM!!

Ensimmäisen oven ovisummeri on rikki, pääset sisään painamalla kuvassa näkyvään mustaan iLOQ-lukijaan koodi 1810#. Sisemmässä ovessa toimi samoin, eli näppäile koodi lukijaan.

Keskiviikko
Kuntopotkunyrkkeily
10.1. –22.5.
klo  15:30 –16:30 Finnish warriors – kamppailusali

Potkunyrkkeily on erittäin monipuolista ja sitä voi harjoitella ilman kilpailullisia tavoitteita. Harjoitella voi kohentaakseen kuntoa, parantaakseen koordinaatiokykyä, hankkiakseen paremman itsepuolustustaidon ja ennen kaikkea nauttiakseen mukavasta harrastuksesta reilujen harjoittelukavereiden kanssa.

Katso lisää

Lisätietoja:

Hannu Rintala

0505251350