Liikuntamyllyssä järjestettiin FunAction KickOff –tapahtumat 30.8. & 31.8.2016. Mukana oli peräti kymmenen yläkoulua ympäri Helsinkiä.

 

Noin 2300 oppilasta saapui kahden päivän aikana Helsingin Myllypurossa sijaitsevaan Liikuntamyllyyn liikkumaan ja nauttimaan liikunnallisista FunAction KickOff –tapahtumista. Lajitarjonta oli jälleen kerran todella laaja sekä musiikki soi aamusta iltapäivään kahden HNMKY:n yökoriksen DJn tahdissa. Erilaisia liikuntalajeja oli runsaasti. Tapahtumissa pääsi kokeilemaan muun muassa pingistä, koripalloa, salibandyä, parkouria, trampoliinia, sulkapalloa, kiipeilyä, frisbee golfia, taekwondoa, yleisurheilua sekä amerikkalaista jalkapalloa. Näiden lisäksi Hip Hop tanssilajikokeiluna oli todella suosittu.

 

KickOff –päivät liikuttivat sekä yläkoulujen oppilaita että koulujen opettajia.

 

”Mahtava tapahtuma. Tankkaa oppilaiden alkusyksyyn tosi hyvää liikuntabuustia. Ajoitus on loistava. Juuri kun on saatu koululiikunta alkuun, tarjotaan tilaisuus kokeilla kaikkea mahdollista Liikuntamyllyssä, voi tutustua uusiin lajeihin, höntsäillä toisten koulujen oppilaiden kanssa, napata vinkkejä erilaisista harrastusmahdollisuuksista ja ennen kaikkea pitää hauskaa liikkuen. Paikalla olevat ohjaajat ovat ihania; huolehtivat yksinäisistä, jututtavat istuskelevia ja nappaavat arimmatkin uskaltamaan uuteen liikuntakokeiluun. Me Latiksen opet ja oppilaat olemme vielä tosi hyvässä asemassa, kun matka Liikuntamyllyyn taittuu mukavasti pyörällä tai kävellen.”
Summasi Latokartanon sekä Jakomäen kouluissa liikunnanopettajana toimiva Satu Nurkka tapahtuman jälkeen.

 

Tapahtumapäiviä oli järjestämässä
HNMKYn Yökoris
Pantterit
EräViikingit
Voimisteluseura Helsinki
Disc Golf Vikings
Liikuntamylly
GS Demons
Suomen Taekwondoliitto
Myllypuron mediakirjasto
Nuorisoasiankeskus

 

 

Lauri I.