Liikuntapolku helsinkiläisille yläkouluille

Liikuntapolku on Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden yläkouluille tarjoama palvelu, joka toimii FunAction toiminnan kohdennettuna markkinointina. Liikuntapolun kautta yläkoululaisten tietoisuutta FunAction toiminnasta lisätään ja kynnystä toimintaan osallistumiseen madalletaan. Lisäksi liikuntapolun avulla pyritään luomaan uusia liikuntakokemuksia ja -elämyksiä koulujen liikuntatunneille. Tunteja ohjaavat Helsingin kaupungin omat liikunnanohjaajat sekä kolmannen sektorin ohjaajat, kuten seurat ja yksityiset toimijat.

Demotunneilla yläluokilla on mahdollisuus tutustua FunAction kiipeily-, tanssi- ja kuntosali- tunteihin. Kaikille koulujen vuosiluokille tarjotaan mahdollisuus osallistua toimintaan, joka sisältää yhden ohjatun liikuntatunnin lukuvuoden aikana. Liikuntapolun demotunneille yläkoulun oppilaiden on mahdollisuus osallistua yhdessä opettajansa kanssa seuraavasti:

7 lk. Kiipeily

8 lk. Tanssi (Hip Hop / Streetdance)

9 lk. Kuntosali tai omankehonpainoharjoittelu (Bodyweight)

Liikunta-polku toimintaan voi ilmoittautua suoraan oman alueensa vastaavalle liikunnanohjaajalle. Toiminta on maksutonta. Kaikki demotuntien ajat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Itäinen  ja kaakkoinen alue
Emmi Haverinen
emmi.haverinen@hel.fi
040 177 9887

Koillinen, läntinen ja pohjoinen alue
Jenna Harainen
jenna.harainen@hel.fi
040 681 9434

Eteläinen ja keskinen alue
Jutta Kärri
jutta.karri@hel.fi
040 670 0079