Bodyweight / Movement

Bodyweight / Movement -tunnilla keskitytään erilaisiin kehonpainolla suoritettaviin lihaskuntoharjoitteisiin. Tunnilla käydään läpi turvalliset ja tehokkaat harjoitustekniikat, tutustutaan kehonhuollon ja liikkuvuusharjoittelun perusteisiin ammattimaisessa ohjauksessa. Bodyweight / Movement -tunti on ainutlaatuinen treeni kaikille jotka haluavat edistää fyysistä suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia.

 

Bodyweight / Movement -tuntia ohjaa Kaide Bärlund. Kaide on kamppailulajien ja liikkeen ammattilainen. Hän on harjoitellut ja tehnyt uraa liikkeen parissa yli kolmen vuosikymmenen ajan, kymmenien eri lajien parissa. Mm. tanssin saralla yhtenä Suomen menestyneimmistä katutanssijoista ja opettajista.

”Tämän tien tutkiminen on ollut ja on yhä suurin intohimo, tutkia liikettä, kehon mekaniikkaa, liikkuvuuden eri muotoja ja sitä miten jokainen meistä voi nyt ja ikuisesti kehittyä paremmaksi liikkujaksi ja ihmiseksi. Niinkuin yksi suurimmista esikuvistani sanoisi: DON’T THINK. FEEL. -Bruce Lee.”

Liikuntamylly
Bodyweight / movement alkeet
To 15:00 – 16:00

Erilaisia kehonpainolla suoritettavia lihaskuntoharjoitteita.

Osallistu
Lisätietoa

Tunti pidetään Liikuntamyllyn telinevoimistelutilassa.


Liikuntamylly
Bodyweight / movement jatko
To 16:00 – 17:00

Erilaisia kehonpainolla suoritettavia lihaskuntoharjoitteita.

Osallistu
Lisätietoa

Tunti pidetään Liikuntamyllyn salibandykentällä.